TÓDOR Határidőnapló, teendő nyilvántartó naptár program

Magyar English

Hogyan vásárolhatom meg a programot?
Weblapunkon a megrendelés menüponton kell kattintani, majd a kért adatokat kitölteni. Ezután megjelennek a program árának átutalásához szükséges információk, amelyeket emailben is küldünk. A program árának megérkezése után aktiválható a szoftver (amely innen letölthető) a programon belül az aktiválás gomb megnyomásával.

Milyen korlátozások vannak az ingyenes változatban?
Az ingyenes változatba is korlátlan számú teendő írható be, de egyszerre legfeljebb 10 elintézetlen teendő lehet. Az ingyenes változatban a szoftver minden funkciója teljes mértékben, korlátlan ideig kipróbálható.

Vista alatt fut-e a program?
A TÓDOR határidőnapló program Vista alatt is futtatható, de a Vista speciális tulajdonságaiból kifolyólag előfordulhatnak apróbb problémák. (Ezeket általában a Vista megfelelő konfigurálásával ki lehet küszöbölni.)
Részletesebb információkért kérjük nézze meg a program súgóját.

Integrálható-e másik programmal?
Igen, a todor:// URL protokoll segítségével bármilyen programból, vagy weblapról automatikusan létrehozhatóak teendők, bejegyezhetőek események a TÓDOR határidőnapló programba. Ez hasonlóan működik, mintha paraméterezve lenne meghívva a szoftver. Ennek segítségével létrehozható például olyan, eseményeket tartalmazó weblap, ahol a felhasználó egy kattintással feljegyezhet időpontokat a saját határidőnapló programjába.
Részletekért kérjük töltse le a programot és olvassa el a súgót (nyitó ablakba, jobb felső sarkoban lévő ? gomb).